miercuri, ianuarie 21, 2009

prima fila ...

salut lume , prima mea postare vine la o zi de la investirea in functie al noului presedinte american : Barack Hussein Obama ... poate ati auzit de el , primul negru (afro-american ,ca sa nu jignesc pe nimeni) presedinte al Americii.
Nu cred ca o sa citeasca cineva blogul asta dar acum cu stocarea apelurilor de catre companiile de telefonie nu se stie niciodata :)). Apropo de porcaria asta care se intampla in mult iubita noastra tara,am vazut aseara emisiunea lui Mircea Badea, pe care obisnuiesc sa il urmaresc cat de des pot, o discutie interesanta despre toata chestia cu stocarea apelurilor respectiv a sms-urilor si sunt total de acord cu opinia lui ... si anume ca nu se vor stoca numai date precum ora si data ... numarul de telefon si locatia apelantului respectiv al celui apelat ci binenteles se vor memora convorbirile si continuturile sms-urilor.
Altfel care ar mai fi rostul stocarii unor date inutile? nu cred ca se pot afla multe informatii din niste date banale...fara un continut concret.Si astfel uram un bun venit calduros securitatii moderne...pe fata...toata natiunea fiind in cunostinta de cauza si normal nimeni impotrivindu-se in vreun fel sau altul.
Cum zicea si Badea...poate va ganditi ca nu ne intereseaza asa ceva,ca nu e problema noastra,ca nu avem noi convorbiri destul de interesante pentru stat...poate aveti dreptate...dar mai e Romania o tara libera? vi se pare corect ceea ce vrea stimabilul nostru presedinte sa faca si cum vrea sa conduca aceasta tarisoara?...de fapt nu stiu daca Romania a fost vreodata o tara libera dar cel putin asta ne-a placut sa credem si intr-adevar nu au fost de ajuns 20 de ani de la comunism ca sa intram in randul celorlalte state europene,nu se stie nici daca 30 vor fi de ajuns...40...cine stie?
Asta e doar unul dintre miile de motive pentru care nu prea dau doi bani pe tara asta si aproape nimic din ceea ce se intampla sau se va intampla nu ma poate mira foarte mult.Incearca cineva sa schimbe ceva ? raspunsul poate va ganditi ca este "nu" dar de fapt nu aveti habar cat de mult va inselati deoarece sunt multi aceia care incearca sa faca ceva mai bun si sa schimbe ceva in tara asta...doar ca timpul nu e de partea noastra iar coruptia e prea mare pentru a putea fi infranta usor.
Ma gandesc acum sa termin aceasta postare pe care nu stiu nici macar de ce am inceput-o,poate voi reveni maine sa povestesc si altele ...
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

Niciun comentariu: